۱۳ اسفند ۱۳۸۷، ۱۸:۲۹

علی چراغیان عنوان کرد:

ساماندهی مشکلات زنان و دختران بد سرپرست ضروری است

ساماندهی مشکلات زنان و دختران بد سرپرست ضروری است

خرم آباد - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان گفت: ساماندهی و رسیدگی به مشکلات زنان و دختران بد سرپرست در لرستان ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، علی چراغیان بعد از ظهر امروز در کارگروه تخصصی زنان و خانواده در محل استانداری لرستان، اظهار داشت: زنان و دختران بد سرپرست به دلیل خلا قانونی تحت پوشش ارگانهای حمایتی قرار نمی گیرند اگر هم حمایتی صورت می گیرد مقطعی و موقتی است.

وی تصریح کرد: مشکلات اقتصادی باعث تخریب بنیانهای مذهبی اخلاقی و اجتماعی دختران و زنان بد سرپرست می شود که با تقویت و حمایت از این قشر می توان از بروز بحران های اجتماعی جلوگیری کرد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان به ضرورت تشکیل کمیته ای جهت بررسی و مشکل دختران و زنان در معرض آسیب های اجتماعی تاکید کرد و خواستار همکاری و تعامل بین سازمانهای حمایتی شد.

چراغیان ادامه داد: تعامل و همکاری بین این ارگانها باعث می شود خدمات ارائه شده از سوی این ارگانها سریع تر و بدون نقص انجام شود.

وی همچنینی به ماهیت کاری کارگروه زنان و خانواده اشاره کرد و یادآور شد: این کارگروه پیرامون دو محور کاری تحکیم بنیان خانواده و برنامه ریزی برای به حداقل رساندن مشکلات آسیب های اجتماعی درحوزه زنان فعالیت دارد.

تاکید بر گسترش کارگروه های فرهنگی اجتماعی زنان

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان به ضرورت توجه کارگروه به ترویج فرهنگ اسلامی اشاره کرد و افزود: باب فرهنگ محدود نیست بلکه باز و گسترده است و فراگیری فرهنگ اسلامی باعث می شود خانواده به مکان تعالی و رشد کمال تبدیل و آسیبهای اجتماعی در جامعه را به حداقل برسد.

چراغیان به گسترش کارگروه های فرهنگی اجتماعی زنان در سطح استان اشاره کرد و بیان داشت: ضرورت دارد هر سه ماه یک بار گزارشی از کانون های فوق از سوی دفتر بانوان تهیه و در اختیار اعضا کارگروه قرار گیرد.

مشاور استاندار لرستان در امور بانوان و مدیر کل دفتر بانوان استانداری لرستان در ادامه این جلسه نیز با تأکید بر مشکل جدی دختران بد سرپرست در این استان، بیان داشت: حمایت از این افراد باید از طریق ارتقا مهارتهای شغلی و استقلال اقتصادی انجام شود.

روح انگیز جهان افروز تصریح کرد : بهترین حمایت که متضمن کرامت نفس آنان نیز باشد انجام حمایتهای مهارتهای آموزشی، شغلی و کمک به اشتغال و کاریابی آنان است.

به گزارش مهر، در پایان این جلسه مصوب شد کمیته ای برای بررسی و شناسایی دختران بد سرپرست متشکل از نهادهای کمیته امداد امام (ره )، بهزیستی ، دفتر امور اجتماعی استانداری و دفتر امور بانوان استانداری تشکیل شود.

کد مطلب 842964

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha